ליל הסדר - ליל הסגר!
צפו בפרופ' גילי רגב, מנהלת המחלקה למניעת זיהומים, מבקשת: "אנחנו לא רוצים לראות אתכם אחרי פסח, ובטח לא את ילדיכם והוריכם"
בעקבות החשש כי אחרי ארוחות החג של ליל סדר פסח, יגיע גל התפרצות משמעותי נוסף של קורונה, צוות מומחי המחלות הזיהומיות הבכיר של בית חולים שיבא התגייס להפיק סרטון הסברה קצר תחת הכותרת: "עושים פסח לבד". בכירי בית החולים הגדול במדינה קוראים בסרטון לכל עם ישראל לעשות את ליל הסדר לבד ולא בקרב המשפחה המורחבת.
בכירי הרופאים ובהם פרופ' גילי רגב מנהלת היחידה למניעה ובקרת זיהומים, פרופ' גליה ברקאי מומחית למחלות זיהומיות בילדים, ד"ר גדי סגל מנהל מחלקה פנימית ט', פרופ' אייל לשם מומחה למחלות זיהומיות, שרון אלכסנדרה בני אחות מניעת זיהומים, ופרופ' חיים ברקנשטט מנהל מערך ההרדמה – מתריעים: "אנחנו לא מעוניינים לראות אתכם אחרי פסח! לא את ילדכם ובטח לא את הוריכם! את ליל הסדר הזה, עושים לבד, כדי שאחרי הפסח, לא ניפגש בגלל הקורונה".
להצטרפות לקבוצת הווצאפ MedNews – חדשות אפידימיולוגיה ורפואת משפחה >> לחצו כאן
להצטרפות לקבוצת הווצאפ MedNews – חדשות רפואה >> לחצו כאן