מרפאת גיל המעבר לנשים
בבית החולים ברזילי נפתחה מרפאה לנשים בנות ארבעים עד שישים, ולנשים צעירות יותר שפסק להן המחזור החודשי, המציעה טיפולים למניעת תסמיני גיל המעבר ולהקטנה משמעותית של סיכונים לטווח ארוך כגון מחלת האוסטאופורוזיס, מחלות לב ועוד
מרפאת גיל מעבר חדשה בבית החולים ברזילי באשקלון. מרפאת גיל המעבר מיועדת לנשים בגילאים ארבעים עד שישים ולנשים צעירות יותר שפסק להן המחזור החודשי, ומציעה טיפול רפואי מונע, הן למניעת תסמיני גיל המעבר והן להקטנה משמעותית של הסיכונים לטווח הארוך של מחלת האוסטאופורוזיס, מחלות לב ותסמינים אחרים. המרפאה החדשה, בהובלת ד"ר רחל צנגן, תעניק התייחסות מקיפה, 360 מעלות, לכל ההיבטים שקשורים לגיל המעבר – פיזיולוגים, נפשיים והורמונליים.
כל טיפול מותאם לצרכיה של האישה וכולל הסתכלות רחבה על המטופלת ועל צרכיה, ובכלל זה אורח חייה, תזונה, פעילות גופנית וטיפולים תרופתיים. הטיפול במרפאה מכוון לקידום איכות החיים של האישה, וכולל את כל היבטי החיים. פרופ' יניב שרר, מנהל המרכז הרפואי ברזילי: "כחלק מתהליך אסטרטגי לשדרוג השירותים הרפואיים בברזילי, אנו מרחיבים את שירותי מערך רפואת הנשים, ומשיקים מרפאה ייחודית לטיפול בתסמיני גיל המעבר. הצוות המיומן של המרפאה מכוון לקידום איכות החיים ומניעת תחלואה משנית הכרוכה בגיל המעבר, בטיפול מקיף שכולל גם היבטים רגשיים".
להצטרפות לקבוצת הווצאפ MedNews – רפואת נשים ויולדות >> לחצו כאן
להצטרפות לקבוצת הווצאפ MedNews – חדשות רפואה >> לחצו כאן