ברזילי: עושים שוק
עושים-שוק-2-צילום-דוד-אביעוז-דוברות-ברזילי
09.05.2020
עם חידוש הפעילות בשווקים, במסגרת החזרה לשגרה, הגיעו נציגי מבית החולים ברזילי לשוק באשקלון כדי להסביר לסוחרים על חשיבות ההיגיינה
בתחילת התפשטות מגפת הקורונה בארץ לפני כחודשים, הייתה אשקלון אחת מהערים עם מקרי התחלואה הגבוהים בישראל. לצוות הרפואי בבית החולים ברזילי בעיר, יש מניות רבות בהצלחה להוריד את כמות החולים בעיר, כאשר בימים אלה מאושפזים בברזילי שני חולי קורונה בלבד במצב קל.
כידוע, לאור דעיכתה של המגפה בישראל, הממשלה החליטה על שורה של הקלות כדי להחזיר את המשק לשגרה, תוך שמירה על הנחיות משרד הבריאות. עם פתיחתם המחודשת של השווקים ומרכזי הקניות ברחבי הארץ, קיים חשש מגל התפרצות שני של הנגיף הקטלני. מתוך מטרה לגרום להתנהגות נכונה יותר של בעלי החנויות, שגם תגן על ציבור הצרכנים באשקלון, צוות ממחלקת העיניים של ברזילי יצא הב-7 במאי 2020 לשוק בעיר. חברי הצוות חילקו מסיכות וחומרי חיטוי שניתנו לסוחרים כחלק מההסבר כיצד לשמור על בטיחותם ובטיחות לקוחותיהם.