בוולפסון, מאיר ופוריה שמחים עד השמיים

וולפסון-על-הגג-2-צילום-וולפסון
וולפסון-על-הגג-2-צילום-וולפסון
הצוות על הגג צילום: וולפסון

מאות עובדי בתי החולים בחולון, בטבריה ובכפר סבא יצאו החוצה לנופף לשלום לטייסי חיל האוויר

הצוות במאיר צילום: שרון הולנדר

לרגל יום העצמאות ה-72 של מדינת ישראל הוחלט כי מטס חייל האוויר המסורתי יהיה בסימן הצדעה לצוותים הרפואיים בבתי החולים ברחבי הארץ אשר עמדו בחזית המאבק בנגיף הקורונה.

על הגג צילום: וולפסון

צוותי המרכז הרפואי וולפסון שבחולון התמקמו עם מסיכות ודגלי ישראל על גג בית החולים כדי לחזות מקרוב במטס שחלף על פניהם.

צפו במאירה שלמוני אחות תורנית ביום העצמאות במאיר צילום: בי"ח מאיר

מטס חיל האויר עבר גם מעל שמי בית החולים מאיר בכפר סבא. מאות אנשי צוות ומטופלים התרגשו מהמחווה ויצאו, כל אחד לפי מצבו, לחלונות, למרפסות ולחצרות. בסרטון הווידיאו שצילם בית החולים מאיר: מאירה שלמוני, אחות תורנית ביום העצמאות.

לכבוד יום העצמאות, גם מאות עובדי המרכז הרפואי פדה -פוריה בטבריה, יצאו במצעד הוקרה ותודה לחיל האויר ולקהילה. בין המשתתפים היה גם אחמד בלאונה, אח בכיר במחלקת טיפול נמרץ לב ובמחלקת הקורונה, שהשיא אמש משואה בהר הרצל בשם המרכז הרפואי וכל צוות הסיעוד.

משיא המשואה אחמד בלעונה צילום: מיה צבן, פוריה

אחמד סיכם: "התרגשות גדולה, כבוד גדול וגאווה עצומה לכולנו. אני מודה על הזכות לייצג את המרכז הרפואי שלנו ואת כל צוות הסיעוד. לסיעוד תפקיד מרכזי וקשה בטיפול בחולי הקורונה ובחולים בכלל, אנחנו תמיד בחזית הטיפול, ולכן מרגש אותי לראות שהעבודה הקשה שלנו זוכה להכרה ולהוקרה".


להצטרפות לקבוצת הווצאפ MedNews – חדשות רפואה >> לחצו כאן