מחניודה הצדיעה להדסה

מחיניודה-בהדסה-פרופ-רוטשטיין-עם-גרנית-צילום-הדסה
מחיניודה-בהדסה-פרופ-רוטשטיין-עם-גרנית-צילום-הדסה

השף אסף גרניט וצוות מסעדת מחניודה בירושלים הגיעו להדסה עין כרם ופינקו במטעמים את הצוותים הרפואיים

פרופ' זאב רוטשטיין והשף אסף גרנית צילום: הדסה

כשהם חמושים במשאית למזון מהיר, הגיעו השף אסף גרניט וצוות המסעדה הירושלמית שלו, מחניודה, לבית החולים הדסה עין כרם ובמשך שעות עמלו על הכנת מנות מיוחדות, כמיטב מסורת המסעדות המצליחות של אסף, שבימים אלה אינן מארחות סועדים בשל הנחיות משרד הבריאות.

צוותי הדסה יצאו לזמן קצר ממחלקות הקורונה, נהנו מיום שמש וממאכלים טעימים, ומצוות מחניודה מלא שמחה והוקרה על עבודתם המסורה. מנות השף מהם נהנו הרופאים והאחיות של בית החולים כללו: קאדה – מאכל אפוי ממולא גבינת עיזים ותרד, פולנטה – מחית מקמח תירס פטריות כמהין וגבינת פרמז׳ן, ופיתה עם כרוב צרוב בגריל וטחינה חמוצה.

רופאים טועמים צילום: הדסה

עבור אלו שלא הצליחו לצאת, כי היו במשמרת, גרנית הגיע עד אליהם עם מגשי האוכל והגיש להם את המנות, בין השאר, בחדר המיון ומחלקות. "לכל איש צוות בהדסה מגיעה מילה טובה על מסירות שאין דומה לה״, אמר מנכ״ל הדסה, פרופ׳ זאב רוטשטיין. ״אלו האנשים שנותנים את הנשמה יום ולילה, ואנו מעריכים כל כך שאסף גרניט והצוות שלו הגיעו עד לכאן. כבעל עסק ירושלמי, הגעתם עד אלינו, הירושלמים, ונתתם את כל כולכם בטעמים נהדרים".


להצטרפות לקבוצת הווצאפ MedNews – חדשות רפואה >> לחצו כאן