מנכ"לית עמותת הידידים
ד"ר דינה קגן נכנסה לתפקיד מנכ"לית עמותת ידידי בית החולים פוריה: "המסר שאנחנו מעבירים לתורמים הוא שלכסף שלהם יש אימפקט הרבה יותר משמעותי דווקא כאן בפריפריה"
ד"ר דינה קגן, נכנסה לאחרונה לתפקיד מנכ"ל עמותת ידידי בית החולים פוריה ליד טבריה. את הדוקטורט בכלכלה בינלאומית היא קיבלה מאוניברסיטת פוזנאן . בעשר השנים האחרונות ד"ר קגן עבדה במחלקת קשרי חוץ ופיתוח משאבים של המכללה האקדמית תל חי ואף ניהלה את המחלקה.
ד"ר קגן: "אנחנו שואפים לשפר ולהרחיב את תשתית גיוס המשאבים בעמותת ידידי בית החולים, נפעל להרחיב את מספר התורמים ואת אפיקי התרומות. תחום פיתוח המשאבים הוא מאד דינמי ועובר כרגע תהליך שינוי. תורמים מחפשים היום אפיקי תרומה ושיתופי פעולה חדשים. כבר בטווח הקרוב נדאג ליצור פעילות בעולם הדיגיטאלי, שתאפשר לנו אינטראקציה עם קהל יותר רחב. אנחנו כבר בקשר עם קרנות ותורמים שלא פעילים באופן מסורתי בעולם בתי החולים כדי לנסות ולעניין אותם לבחון תחומי עניין משותפים".
"אני מתרשמת שהמרכז הרפואי נמצא בתהליך שינוי מאד מרשים והוא מהווה גורם מאד משמעותי לפיתוח הצפון. הפילנתרופיה היא מרכיב מרכזי ביכולת של המרכז הרפואי לממש את החזון והתוכניות לעתיד. המסר שאנחנו מעבירים לתורמים הוא שלכסף שלהם יש אימפקט עצום והרבה יותר משמעותי דווקא כאן, בפריפריה".